Inomhusarbeten

Våra tjänster

Nöjd Kund Garanti

Köksrenovering

Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

Badrumsrenovering

Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi hjälper dig även med mysig och praktisk ljussättning i badrum. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

Snickerier

Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. Vi kan även designa och producera dina idéer – ingenting är omöjligt.

Elarbeten

Vi utför alla sorters elarbeten i fastigheter och hos dina hyresgäster. Vi utför allt från att byta enstaka vägguttag till elarbeten i samband med stambyten samt uppgradering av armaturer i trappuppgångar för att spara energi och pengar. Våra avtalskunder ger vi snabb hjälp vid akuta fel.

Övriga tjänster

Förutom de vanliga nybyggnationerna och renoveringarna kan vi också erbjuda en rad andra tjänster inom byggsektorn. Vi kan hjälpa till med planering och rådgivning inför ett eget projekt. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Kontakta oss gärna om du har frågor och funderingar, så kan vi tillsammans diskutera och planera inför ditt drömprojekt.

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster!
Från den 1 februari 2016 gäller nya regler.
Välkommen att ta kontakt med oss för att inhämta en kostnadsfri offert!