Våra senaste projektReferenser

Vad säger våra kunder?
  • Byggföretag Segeltorp
  • Byggföretag Segeltorp
  • Byggföretag Segeltorp
  • Byggföretag Segeltorp
  • Byggföretag Segeltorp
  • Byggföretag Segeltorp
  • Byggföretag Segeltorp
  • Byggföretag Segeltorp

Toppen, tack! Självklart rekommenderar jag er, det gör jag hela tiden eftersom många vet och har sett att vi gjort stora renoveringar. Du kan alltid ge mitt mobilnr till en blivande kund när ni har någon som vill ringa och fråga.

Pontus Mob. 070-970 43 63

Vi har anlitat BS TJÄNSTER AB i samband med byte av altanfönster i vår villa. Arbetet utfördes proffsigt, inom givna tids- och kostnadsramar och med stor respekt för våra önskemål. Stort tack för ett bra jobb!

Peter Mob. 070-796 22 76

Dränering. Allt arbete utfördes till full belåtenhet på utlovad tid. I ordning ställande av tomten efteråt, perfekt. Vi är mycket nöjda.

Antonio Mob. 070-921 19 42

Vi tog hjälp av Byggtjänst Entreprenad Stockholm AB när vi skulle bygga ut och renovera vår villa under sommaren 2013. Från första till sista mötet kände vi att företaget gav intryck av seriositet och en genuin vilja att finna bra lösningar. Med ett team av kunniga och flexibla medarbetare har de hjälpt oss att skapa vårt drömhus! De har varit mycket bra att ha att göra med och vi vill gärna rekommendera dem.

Jonas Mob. 076-108 99 55

Så nu - äntligen färdigt!! Vi är mycket nöjda med resultatet och med ert arbete! Ni har varit mycket proffsiga och service minded - håller vad ni lovar. Mycket bra! "Byggtjänst Entreprenad Stockholm AB har varit mycket trevliga, kunniga, pålitliga och tjänstevilliga under hela vårt källarrenoveringsprojekt och vi är mycket nöjda med resultatet!

Peter Mob. 072-941 17 24

Eftersom det kom 3 killar och hjälptes åt med att flytta ställningar och stegar blev arbetet snabbt slutfört. Underarbetet var av hög klass och småsaker utfördes utan att jag behövde tänka på det själv. Garaget målades vitt och då tvättades mina gamla utelampor för att de inte skulle se grå ut mot det vita underlaget. Det är småsaker som jag uppskattar. En murken planka byttes ut på garaget och det syns inte ens att det är ”lappat och lagat”. Avslutningsvis städades tomten upp så att jag kunde få njuta av ett nymålat hus och garage.

Tobias Mob. 070-862 15 76

Vi har anlitat Byggtjänst Entreprenad Stockholm AB i samband med byte av altanfönster i vår villa. Arbetet utfördes proffsigt, inom givna tids- och kostnadsramar och med stor respekt för våra önskemål. En trevlig inställning, tider som passas och hålls samt proffsigt utförande gör att vi med 100 % tillförsikt kan rekommendera detta företag för andra husägare. Stort tack för ett bra jobb!

Christian Tel. 08-25 30 31

Byggtjänst Entreprenad Stockholm AB är ett företag som jag har haft mycket glädje av under de sista åren. De är mycket ambitiösa, arbetssamma och noggranna samt mycket lätta att ha att göra med. Dessutom, och kanske framför allt, så har de kunnig personal inom företaget. Duktiga snickare, plattsättare, målare, Jag vill därför rekommendera Byggtjänst Entreprenad Stockholm AB till er som söker ett bra byggföretag.

Magnus Mob. 070-390 03 98Välkommen att ta kontakt med oss för att inhämta en kostnadsfri offert!