Om Företaget

Byggföretag Segeltorp

Byggtjänst Entreprenad Stockholm AB är ett företag med lång byggtradition

Vi är ett personligt byggföretag, som har sin egen filosofi och skiljer sig från den ”vanliga” byggfirman. Vi fokuserar på möjligheter och lösningar, istället för att se problem. Vi kan ansvara för en totallösning, från rivning till slutstädning. Vi står till ditt förfogande genom förslag vad gäller val av material, byggteknik, planlösningar mm. Vi strävar alltid efter att ha en god kontakt med vår/våra uppdragsgivare, det kommer du att märka redan vid vår första kontakt.

Kompetensnivån i företaget är hög och vi strävar efter att lära oss nya saker varje dag. Vi tar löpande del av nya tekniker, arbetsmetoder, material – ett genuint intresse för vårt hantverk gör att vi kan kalla oss för professionella fackmän. Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler.

Certifikat

Våra olika certifieringar och behörigheter garanterar vår goda kvalitet, stora yrkesskicklighet, pålitlighet och miljötänkande.
Byggföretag Segeltorp

Säker Vatten

certifikat

Byggtjänst Entreprenad Stockholm AB samarbetar med auktoriserade för Säker Vatten företag.


Byggföretag Segeltorp

Vattentäta Våtrum.

certifikat

Vattentäta Våtrum Vi arbetar efter Byggkeramikrådets (BKR) branschregler, BBV. Detta innebär användande av godkända tätskiktssystem, i övrigt.

Byggföretag Segeltorp

PER

certifikat

Vi är medlemmar i PER. Sveriges mest erfarna plattsättningsföretag finns samlade i PER (Plattsättningentreprenörers Riksförening).

Byggföretag Segeltorp

Villaägarna Kvalificerad

certifikat

Bättre boendevillkor för dig! Villaägarna är en partipolitisk obunden organisation och vårt mål är bättre villkor för dig som småhusägare.
Välkommen att ta kontakt med oss för att inhämta en kostnadsfri offert!